software op maat

Op zoek naar een enthousiast en ervaren team om uw product of dienst te ontwikkelen of uit te bouwen? Dan bent u bij ons aan ‘t goede adres. U kunt ons inschakelen voor het realiseren van responsive webtoepassingen, apps en client/servertoepassingen. We zijn gespecialiseerd in het op maat bouwen van informatiesystemen waarbij doorzoeken, integreren en verwerken van gegevens een belangrijk aspect is. En waarbij een soepele en consistente gebruikerservaring op verschillende platforms belangrijk is.

Denk aan:

We kunnen u helpen bij alle stappen die nodig zijn om een idee om te zetten naar een werkende toepasssing. Van eerste schets, via demonstratie, eerste werkende versie naar verdere uitbouw. Het proces en de infrastructuur die nodig zijn voor continue uitlevering van nieuwe versies richten we met u in. We zijn gewend te werken in multidisciplinaire teams waarbij user experience-specialisten, vormgevers en content-experts vaak deels door de opdrachtgever zelf worden ingebracht. We werken het liefst in een agile/scrum context met u samen.

Desgewenst kunnen we de toepassing ook voor voor u hosten via Digital Intelligence Hosting - ontwikkeling, onderhoud en hosting van uw webapplicatie ondergebracht in één geïntegreerde oplossing.