klanten

Digital Intelligence heeft recent voor de volgende bedrijven projecten uitgevoerd:

Boats.com Boats.com
DI bouwde de grootste boten website ter wereld! De site bevat meer dan 300.000 boten, is aktief in 9 landen en is leesbaar in zes verschillende talen.
Boats.com Abonnementen voor nrc.nl
Nieuwe NRC abonnees schrijven zich in via deze website. Samen met Canicas bouwde DI deze website.
Lijstje.nl Lijstje.nl
Lijstje.nl is het eerste on-line verlanglijstje in nederland en bestaat inmiddels al 12 jaar! Meer dan 500.000 gebruikers en bijna 5 miljoen kadootjes!
Stedelijk Museum Stedelijk Museum
Hoogtepunten uit de collectie van het Stedelijk Museum worden naar het Internet ontsloten uit de speciaal voor musea en bibliotheken ontwikkelde database ADLIB.
KPN Koninklijke KPN N.V.
Resultaten van de helpdesk performance worden door onze software omgezet naar Microsoft Excel sheets en kant-en-klare webpagina's die vervolgens op interne webservers beschikbaar worden gesteld.
botentekoop.nl Boten Magazine van BoHil Media B.V.
Bij het grootste botenmagazine van Nederland hoort een website waarop botenkopers en verkopers elkaar eenvoudig kunnen vinden. Wij bouwden deze high-volume website met Microsoft's .NET platform.
NWO Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek
Jaarlijks verzorgt NWO de verlening van €400 miljoen aan Nederlandse onderzoeksinstellingen. Wij stelden het functionele ontwerp van de nieuwe website en het bijbehorende content management systeem samen en hielpen bij de implementatie ervan in de organisatie.
Meer...